Ezt az éppen aktuális tréninget Militár Ivánnal igyekszünk közösen összerakni, aki már hosszú évek óta az Egyesült Államokban él, kezdetben egy egyetemi futballösztöndíjjal tanult, mára családot alapított és tehetséges fiatal szakemberként tevékenykedik, mellette angol és magyar nyelven gyárt hasznos szakmai tartalmakat. Például az Átkeretezők című futballdöntéseket előkészítő Podcast asztaltársaságának is értékes tagja. A mi első útkereszteződésünk Szegeden volt, ahol 14 éves korától 2 éven át voltam az edzője – kisebb megszakításokkal. Ő hozta most a témát, egykori aktuális dilemmáját, problémáját, amelyből ugyanúgy, mint mindig; érdemes feladatot generálni és már egyfajta sajátos működő megoldást építeni be a gyakorlatba. Nézzük, hogy mi is a kérdés és milyen elméleti alapokra épül a válasz!?

KATEGÓRIA: Helyzetbekerülés, Helyzetkihasználás, Helyzetbehozás

Beszélgetés Militár Ivánnal

Az alábbi linken elérsz egy 3v1 + 5v3 elleni támadásvezetésre/befejezésre irányuló edzésgyakorlatot, melyet Militár Iván vezet a Barca amerikai akadémiáján az U19 korosztálynak tavaly. A video egy kiváló inspiráció!!!

Militár Iván a social media felületein;

Facebook: @MilitarIvanPage Twitter: @MilitarIvan9 Instagram: @MilitarIvan9 LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/ivan-mili…

Militár Iván EXTRA – Életem fordulópontja