Mi van akkor, ha a beszűkülés fenyeget, miközben beavatkozó távon kívül szeretnél labdát kérni és kapni? 

A lényeg az, hogy mielőtt a labdás társ döntene a folytatásról, ki kell választani egy középpályást, akire kartávolságon belül, szorosan ráhelyezkedsz nyitott alapállásban, végig kontrollálva őt a kezeddel, beavatkozó távon jócskán belül és úgy kéred el a labdát, majd az első érintéseddel kiejted és lépéselőnyt kreálsz vele szemben. 

KATEGÓRIA: Helyzetbekerülés és Helyzetbehozás

Miről is van szó?

Klip: Labdakérés beszűkülés ellen

by aa (videoforrás: arenasport1)

Remélem, hogy értelmezhető és hasznos ez a tréningem is a számodra. Alapvetően arra törekszem, hogy minél több értelmes gondolatot, összefüggést juttassak el hozzád a nemzetközi szint elvárásainak megismeréséhez, valamint minél több beszélgetést hallhass általam nagyra tartott emberekkel. Ezért készítjük az Átkeretezők című műsort is YouTube-ra, valamint a Szakkomentek című rövid közös eszmefuttatásokat Ferenczi Attilával.

Amennyiben hasznosnak gondolod a munkámat, akkor jó érzés lenne, ha önkéntesen támogatnál. A 3 választható tétel közül biztosan megtalálod azt, amelyik a lehetőségeidhez igazodik és a hasznosíthatóság mértékét nem haladja meg az esetedben. 

Szükségem lenne egy picit nagyobb népszerűsítő munkára, mert egyelőre nem tudok előadásokat tartani, személyesen megjelenni és beszélgetni. Addig pedig hát marad az a remény, hogy TI megosztjátok és eljuttatjátok olyanokhoz a tartalmaimat, akiket érdekelhet, akiknek hasznos lehet a környezetetekben.