Mi jön a szkennelés után, hogy minél tökéletesebben kapcsolhasd a láncszemeket a gólalkotás érdekében? 

Támadásvezetésnél a középcsatár első gondolata mindig a direkt helyzetbekerülés lehetőségének kialakítása. Utána jöhet minden más.

Címlapfotó: heracles.nl

Az eddigi 10 tréningben és 2 összegzésben már talán elég láncszemmel megismerkedhettél, hogy értelmezni tudj egy szinte tökéletes gólalkotási láncolatot.

KATEGÓRIA: Helyzetbekerülés és Helyzetkihasználás

HELYZETBEKREÜLÉS + HELYZETKIHASZNÁLÁS + GÓLÖRÖM

Ezt a 3 lánszemet sikerült a 2020-as év utolsó játéknapján kiválóan összekapcsolni Adriánnak, mellyel 1:0-ra legyőzték idegenben ellenfelüket. Nézd meg kedvcsinálónak a klipet!

Klip: Perfekt lánc

by aa (videoforrás: Heracles Almelo YouTube)

NÉMI VÁLTOZTATÁS 2021-BEN

2020-ban belevágtam egy sajátos tartalomgyártásba; elsőként tavasszal egy 11 részes Podcast-sorozattal Alex naplója címmel, mely Az intelligens ragadozó című regényem motívumaira épült. Nyáron elkészítettem egy 54 oldalas módszertani összefoglalót és az attilaapro.com weboldalt, mely a szülinapomon, szeptember 21-én élesedett és ezzel a mostanival együtt már 13 tréninget tartalmaz. Decemberben pedig egy újabb értékes műsort indítottunk útjára, immár heten, s ez nem más, mint az Átkeretezők Podcast.

Tehát, amit eddig tudtam adni;

Továbbra is azt gondolom, hogy a kölcsönös értékcserén alapuló tanulási lehetőség mindenkinek jár. Ezt úgy oldom meg, hogy a személyes hasznosíthatóság mértékét és jelenlegi anyagi lehetőségeid is figyelembe tudod venni, hiszen lehetőséged van 1, 10 és 100 dollárral is rendszeresen támogatni a munkámat.

Mivel ebbe a 3 kategóriába mindenki gond nélkül besorolhatja saját magát, ezért a 2021-ben induló új sorozataimat már csak azok számára teszem elérhetővé, akik önkéntesen támogatnak. A célom az, hogy bármilyen tétellel is, de jöjjön létre a kölcsönösség.

Boldog Új Esztendőt Kívánok Mindenkinek; és továbbra is próbálom megosztani az utam során megfejtett összefüggéseket egyfajta természetes szelekcióra épülő kölcsönös értékcsere formájában.