DEBUT9HUNTING

deHongaarseKözépcsatár, szeretnéd látni magadat ezen a platformon, akkor jelenleg kétféle módon juthatnak el hozzám a szükséges információk:

A. A kék gomb átnavigál egy pptx dokumentumba, ahol 9 lépésben mindent egyszerűen megoldhatsz, majd elküldöd nekem (egyelőre csak Windows alapú gépeken működik tökéletesen).

B. Egyszerűen mailben elküldöd nekem;

  • a neved,
  • a jelenlegi klubod nevét (korosztályod, ha utánpótlásban játszol; pl. U17),
  • a transfermarkt oldalad linkjét (ha van) és/vagy más adatszolgáltató felület linkjét, esetleg social media elérhetőségedet,
  • jelenlegi státuszod (professional, amateaur, next gen/utánpótláskorú)
  • egy aktuális képet magadról,
  • mind a 13 ellentétpár arányszámait az itt látható kép szerinti sorrendben.

Én pedig forrásmegjelöléssel, angol szövegezéssel feltöltöm 48 órán belül. 

Semmilyen további szpojlerezést nem folytatok, csak annyit vállalok, hogy, aki az oldalamon jár, az találkozik veled. Azután eldönti, hogy a stílustérképed alapján felkeresi-e a transfermarkt oldaladat, ahol megtalálja a menedzsmented elérhetőségét vagy – ha kéred, akkor – illesztem a bemutatkozódhoz valamely közösségi médiás elérhetőségedet, ahol személyesen felvehetik veled a kapcsolatot. Tőlem semmilyen egyéb információ nem kérhető és kapható, mint ami a debut kártyádon megtalálható.

Középcsatárvadász, ismerkedj meg a bemutatkozó magyar középcsatárokkal, én pedig nemsokára jövök egy olyan segédlettel, amely támogathatja számodra, vagyis a klubod számára ideális választás bekalibrálását. A keresett profil paramétereit könnyedén összehasonlíthatod majd a bemutatkozó játékosok profiljával. 

Készítsük el az aProactive CF stílustérképed;

A. Kattints a gombra és 9 lépésben elkészítheted a sajátos radartérképedet, amit egy mailben elküldhetsz nekem…

B. Csak helyettesítsd be a saját számaidat az aránypárokba az „n” helyére és egy mailben küldd el nekem a többi infóval együtt…